Autor |
Wiadomość |
jendrekGS
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 10:27 am |
|
honorowy bajkopisarz forumowy |
Dołączył(a): Pn lis 03, 2008 8:31 pm Posty: 524 Lokalizacja: małopolska
|
Cytuj: Hej Doktor , masz u mnie piwo:))) Widzisz Tomku, gdybyś sam był w stanie kilka takich obelg wymóżdżyć nie musiał byś nikomu piwa stawiać. :lol: A obrażał Ten oto psychicznie najzdrowszy co ma w awatarze traktor. :lol: :lol: :lol:
|
|
Góra |
|
 |
TomekWwa
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 11:02 am |
|
Dołączył(a): N lis 21, 2010 9:52 pm Posty: 547 Lokalizacja: Warszawa-Łomianki
|
Widzisz Jedrus, my NIE-katolicy jestesmy wolnymi ludźmi więc postawię Arkanowi piwo bo chcę a nie bo muszę. To religia naklada na ludzi mnostwo ram i ograniczen tłumacząc owieczkom , ze muszą to czy tamto ale to jest wylącznie dla ich dobra. Ludzie oświeceni nie potrzebują pasterzy , są pasterzami sami dla siebie..
|
|
Góra |
|
 |
Arkan
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 12:00 pm |
|
|
PADRE napisał(a): ...Nie ukrywam, że Twój medyczny wywód jest wytwornym besztem wobec mnie i mogę czuć się obrażony... Wolałbym abyś nie był obrażony, bo mój tekst jest tylko i wyłącznie semantyczno-naukową repliką, grą słów wskazującą, że aby dyskutować na naszym poziomie to trzeba się albo dobrze napić albo mocno uderzyć w głowę. Kwestie wiary/niewiary i spraw z nią związanych są elementem systemu wartości człowieka, kształtują się w dzieciństwie i okresie dojrzewania i u dorosłego człowieka są w zasadzie nienegocjowalne (potrzeba kataklizu emocjonalnego aby to zmienić). Z tego oto powodu wszyscy jak jeden mąż wypowiadający się w tym watku (łącznie ze mną), zachowują się infantylnie i robią dym bez sensu - nic nigdy z tego nie wyniknie.... ale zimno i ch...owo za oknem, jeździć nie ma jak więc trzeba się czymś zająć..:-), a jak wszyscy bojowo nastawieni wiedzą - dobry dym nie jest zły :mrgreen: jendrekGS napisał(a): A obrażał Ten oto psychicznie najzdrowszy co ma w awatarze traktor. ...a komentuje Ten co nawet na awatarze klęczy... :lol: :mrgreen: Panowie, idę przerabiać tenere na sezon, bo zajmuję się tu luźnymi dywagacjami, zamiast zająć się robotą i z Bożą pomocą, lub bez niej wyląduję na wiosnę w czarnej d..pie jak się nie ogarnę.
|
|
Góra |
|
 |
lewar131
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 12:17 pm |
|
Dołączył(a): Wt lut 23, 2010 3:07 pm Posty: 719 Lokalizacja: Okolice KRK
|
A ja proponuje wprowadzić do kalendarza zlot zimowy z bitwą na śnieżki :D
|
|
Góra |
|
 |
SoD
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 12:42 pm |
|
Dołączył(a): Pt kwi 02, 2010 1:08 pm Posty: 1177 Lokalizacja: Okolice Białowieży
|
lewar131 napisał(a): A ja proponuje wprowadzić do kalendarza zlot zimowy z bitwą na śnieżki :D A jak ktoś do środka włoży kamień? :mrgreen:
|
|
Góra |
|
 |
gompka
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 1:01 pm |
|
Dołączył(a): Wt lut 16, 2010 10:17 pm Posty: 923 Lokalizacja: Łódź
|
lepiej wyścigi na sankach, ale nie równoległe, bo ktoś może wpaść w zaspę, potrącony "niechcący"
|
|
Góra |
|
 |
dakarowy
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 1:15 pm |
|
|
|
Góra |
|
 |
Arkan
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 1:22 pm |
|
|
SoD napisał(a): lewar131 napisał(a): A ja proponuje wprowadzić do kalendarza zlot zimowy z bitwą na śnieżki :D A jak ktoś do środka włoży kamień? :mrgreen: To od ekipy niewierzących dostanie za karę wp....ol, a katolicy zabiorą go na przymusową spowiedź :-D
|
|
Góra |
|
 |
Orzep
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 1:36 pm |
|
Dołączył(a): Pt lip 10, 2009 1:38 am Posty: 1753 Lokalizacja: Wroclaw
|
Ogłoszenie Sprzedam w atrakcyjnej cenie otoczaki. Średnica około 3cm, idealnie leżą w dłoni. Pakowane w czarne 5kg woreczki Pozostałe INFO na priv. Dla pierwszych Nabywców atrakcyjne gratisy... :mrgreen:
Pozdro Orzep
|
|
Góra |
|
 |
beemer
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 1:51 pm |
|
Dołączył(a): Pt cze 01, 2007 11:00 pm Posty: 2916 Lokalizacja: eh Canada
|
Widze ze Arkan w umiejetny sposob rozladowal cisnienie .. Wyrazenie swoich pogladow jak sie okazuje nie jest wcale latwe..Szczegolnie Gdy na tej drodze napotyka sie oponenta majacego zupelnie inne zdanie i swiatopoglad..
|
|
Góra |
|
 |
gompka
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 2:15 pm |
|
|
Ależ rolą oponenta jest posiadać odmienne zdanie i światopogląd... Inaczej nie byłby oponentem :idea:
Chodzi o to, by jednak znaleźć w sobie samym szacunek dla poglądów innych i dystans do własnych.
|
|
Góra |
|
 |
beemer
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 2:26 pm |
|
Dołączył(a): Pt cze 01, 2007 11:00 pm Posty: 2916 Lokalizacja: eh Canada
|
gompka napisał(a): Ależ rolą oponenta jest posiadać odmienne zdanie i światopogląd... Inaczej nie byłby oponentem :idea:
Chodzi o to, by jednak znaleźć w sobie samym szacunek dla poglądów innych i dystans do własnych. No przecie o tym pisze :D
|
|
Góra |
|
 |
gompka
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 3:25 pm |
|
|
Przecież zawsze możemy się też o to pokłócić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
Góra |
|
 |
TomekWwa
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 4:37 pm |
|
Dołączył(a): N lis 21, 2010 9:52 pm Posty: 547 Lokalizacja: Warszawa-Łomianki
|
Orzep napisał(a): Ogłoszenie Sprzedam w atrakcyjnej cenie otoczaki. Średnica około 3cm, idealnie leżą w dłoni. Pakowane w czarne 5kg woreczki Pozostałe INFO na priv. Dla pierwszych Nabywców atrakcyjne gratisy... :mrgreen: To już jak w "Zywocie Briana":))) Z tymi kamieniami zrobi sie fajna atmosfera biblijna. O ile pamietam z religii to pierwszy rzuci kamieniem ktoś bez winy. Jest tu taki?? A swoją drogą patrzac na tytuł posta , to nieboszczka Marianna, zdziwilaby sie do jakich konkluzji zainspirował brać motocyklową jej pogrzeb:))
|
|
Góra |
|
 |
Orzep
|
Tytuł: Re: Marianna Popiełuszko-uroczystości pogrzebowe.Suchowola.2 Napisane: Pn gru 09, 2013 5:17 pm |
|
Dołączył(a): Pt lip 10, 2009 1:38 am Posty: 1753 Lokalizacja: Wroclaw
|
Mnie się podoba co innego na tym forum! Jest to jedno z największych for motocyklowcyh w PL, które zrzesza różne Charakterki. Admin nie ingeruje wogóle w nasze wpisy. Porwadzimy różne deliberacje, mniej lub bardziej się angażując. Piszemy o religii, polityce, na innych forach robić tego nie wolno i szybko ingerencja Władzy studzi emocje. Tutaj wraz z kilkoma Raptusami potrafimy sami się wystudzić, bez mega emocji tylko z lekkimi rumieńcami, o czymś to świadczy Panie i Panowie... GRATULUJĘ WAM I SOBIE takiego Towarzystwa. :wink:
Pozdro Orzeppe p.s. aaaa mnie najbardziej wQrwiają zwroty podczas podobnyhch "jazd": -zima idzie -miałem nic nie pisać, ale... -nie lepiej iść pojeździć -tak czytam, czytam i... itd, itp :wink:
|
|
Góra |
|
 |