Witajcie.
XXXI Zlot ADV odbędzie się w terminie 04-06.10.2024 w Bazie Motocyklowej :
-
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063618546773Baza Turystyczna i Kemping Malesowizna MICHAŁ KAPUŚCIŃSKI
Koszty :
- 220 pln za namiot z pełnym wyżywieniem ( 2x śniadanie, 2x obiadokolacja plus do wieczornych ognisk coś na kija czyli kiełba) plus wlepa
- 250 pln za spanie pod dachem z pełnym wyżywieniem ( 2x śniadanie, 2x obiadokolacja plus do wieczornych ognisk coś na kija czyli kiełba) plus wlepa
- 120 pln za pobyt z pełnym wyżywieniem bez noclegów.
W budynku są 2 toalety na dole i jedna na górze, jak wyjdzie że jest spore zainteresowanie dołoży się TOI TOI
ILOŚĆ MIEJSC POD DACHEM MAX 40, TRZEBA MIEĆ SWOJĄ KARIMATĘ I ŚPIWÓR ) do końca tygodnia zrobię wątek z listą muszę dopiąć kilka spraw. Wtedy też podam numer konta do wpłat
Na miejscu będzie można zakupić piwko.
Koszulki sobie darujemy chyba że jest silne parcie. Ogólnie za trasę ON i OFF odpowiadać będzie Kapusta ( właściciel miejsca ) i niezastąpiony Ryba . Wrzucimy je jak będą gotowe.
Tak wiem warunki słabe i daleko :) ja nie miałem w planach organizacji, więc tak naprawdę ogarnia to kilka osób, proszę zatem o wyrozumiałość. Będzie dobrze. w razie pytań 602 7trzy9 137.