Autor |
Wiadomość |
bender42
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Wt mar 21, 2017 4:02 pm |
|
|
|
Góra |
|
 |
szafura
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Wt mar 21, 2017 6:34 pm |
|
|
bender42 napisał(a): Powtórka w tym roku? :) Nie mówimy, nie, ale też brak trochę weekendów :D Pewnie coś sierpień-wrzesień :)
|
|
Góra |
|
 |
DarkDog
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Śr kwi 26, 2017 1:29 pm |
|
|
Witajcie! Prześledziłem temat, bo tak z braku laku i braku planów na niedziele (30.04) zastanawiam się czy nie udać się Waszym śladem z Poz nad morze. Pogoda ma być zacna. Chce ktoś dołączyć? Inaczej pojadę sam... choć nie wiem czy to rozsądnie :)
|
|
Góra |
|
 |
Radzio
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Śr kwi 26, 2017 1:34 pm |
|
Dołączył(a): So lut 23, 2013 11:41 pm Posty: 493 Lokalizacja: Szczecin
|
DarkDog napisał(a): Witajcie! Prześledziłem temat, bo tak z braku laku i braku planów na niedziele (30.04) zastanawiam się czy nie udać się Waszym śladem z Poz nad morze. Pogoda ma być zacna. Chce ktoś dołączyć? Inaczej pojadę sam... choć nie wiem czy to rozsądnie :) Zależy jakim moto. Jak ciężkim to samemu nie polecam. Jest strasznie mokro. Błota więcej niż szutrów. Jak ugrzęźniesz to spędzisz noc w lesie :D Generalnie tylko singlem można cisnąć bez obaw teraz.
|
|
Góra |
|
 |
DarkDog
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Śr kwi 26, 2017 3:07 pm |
|
|
Radzio napisał(a): DarkDog napisał(a): Witajcie! Prześledziłem temat, bo tak z braku laku i braku planów na niedziele (30.04) zastanawiam się czy nie udać się Waszym śladem z Poz nad morze. Pogoda ma być zacna. Chce ktoś dołączyć? Inaczej pojadę sam... choć nie wiem czy to rozsądnie :) Zależy jakim moto. Jak ciężkim to samemu nie polecam. Jest strasznie mokro. Błota więcej niż szutrów. Jak ugrzęźniesz to spędzisz noc w lesie :D Generalnie tylko singlem można cisnąć bez obaw teraz. XT660Z... jest singiel ale trochę waży :D Zobaczymy... może rozłoże sobie traskę na dwa dni z noclegiem gdzieś nad bałtykiem. Wspominałeś o błocie- czy trasa nalezy do "trudnych"- przeprawy w błocie itp...? Na zdjeciach wygląda przyjemnie :)
|
|
Góra |
|
 |
Radzio
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Śr kwi 26, 2017 7:01 pm |
|
Dołączył(a): So lut 23, 2013 11:41 pm Posty: 493 Lokalizacja: Szczecin
|
Na Tenerce dasz rade bez problemu. Byle kostki były. Ja nie wiem jak ta Wasza trasa przebiega. Spędziłem ostatnie 2 dni na zlocie ADV. Zrobilłem tu w okolicy 200 km po lasach i było cholernie ciężko z powodu błota. Ale ja walczyłem na BMW R1200GSA. Tenerka pójdzie jak zła ... ;)
|
|
Góra |
|
 |
miotacztruskawek
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Śr kwi 26, 2017 7:51 pm |
|
honorowy bajkopisarz forumowy |
Dołączył(a): Pt sie 23, 2013 9:01 pm Posty: 779 Lokalizacja: Choszczno, kiedyś Łobez, Szczecin
|
Nie wiem jak chłopaki lecieli do Mirosławca, ale z Mirosławca do Drawska nie powinno być przygód. Jeżeli będzie błoto to incydentalne. Od Drawska do Łobezu trasa idzie po części po śladzie zlotu, tylko w drugim kierunku :wink: . Niektóre odcinki będą niestety w błocie, ale niezbyt długie i bez kolein. Od Łobza do Rzesznikowa podobnie :) . Dalej nie znam ich trasy.
|
|
Góra |
|
 |
megakura
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Cz kwi 27, 2017 10:39 am |
|
Dołączył(a): So sie 15, 2009 9:41 am Posty: 254 Lokalizacja: Szczeglino k. Koszalina
|
Mam trasę off od Poznania do okolic borne Sulinowo, przejechane dwa razy, mega fajna trasa na ciężkie enduro. Jakby co mogę wysłać ślad.
|
|
Góra |
|
 |
DarkDog
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Cz kwi 27, 2017 11:04 am |
|
|
Cytuj: Mam trasę off od Poznania do okolic borne Sulinowo, przejechane dwa razy, mega fajna trasa na ciężkie enduro. Jakby co mogę wysłać ślad. Może zmiksuję obie trasy. Podeślesz mi? firmagadu@gmail.com Dzięki BTW mam Heidy K60 które w lekkim terenie dają radę. Jak będzie lekkie błoto to przejade. Błoto po osie ominę ;) W takim razie wsiadam i jadę przed siebie (musze jeszcze żonę urobić;)).
|
|
Góra |
|
 |
bender42
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Pt kwi 28, 2017 2:25 pm |
|
|
megakura napisał(a): Mam trasę off od Poznania do okolic borne Sulinowo, przejechane dwa razy, mega fajna trasa na ciężkie enduro. Jakby co mogę wysłać ślad. Bardzo bym prosił :)
|
|
Góra |
|
 |
Kamyk_^
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Pt kwi 28, 2017 3:46 pm |
|
Dołączył(a): Pt kwi 08, 2011 9:06 am Posty: 333 Lokalizacja: Berlin/Szczecin/Bydgoszcz
|
Ja rowniez byl by chetny na takowego tracka :)
Kamyk
|
|
Góra |
|
 |
rumpel
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: Pt kwi 28, 2017 4:05 pm |
|
Dołączył(a): Pn mar 12, 2007 10:08 pm Posty: 2037 Lokalizacja: S-ec
|
|
Góra |
|
 |
megakura
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: So kwi 29, 2017 8:16 am |
|
Dołączył(a): So sie 15, 2009 9:41 am Posty: 254 Lokalizacja: Szczeglino k. Koszalina
|
Dawajcie maile. Jak będziecie w pobliżu dajcie znać, może uda się spotkać.
|
|
Góra |
|
 |
DarkDog
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: So kwi 29, 2017 9:03 am |
|
|
Ślady dotarły. Dzieki! :)
Jesli jest wiecej chetnych to może zaplanujemy wspólny wypad z wielkopolski nad morze? Może być jednodniowy albo weekendowy co by nie tyrać za bardzo...
|
|
Góra |
|
 |
PawelM.
|
Tytuł: Re: Szutrami na rybkę czyli z Poznania nad morze Napisane: So kwi 29, 2017 9:32 am |
|
Dołączył(a): Śr lis 19, 2014 4:36 pm Posty: 435 Lokalizacja: Marki
|
Jak można to i ja poproszę to jakiś weekend offowy spędzę :) pawelmal1@wp.pl
|
|
Góra |
|
 |