Dołączył(a): Pt sie 21, 2015 10:56 am Posty: 184 Lokalizacja: Augustów
Czy ktoś może polecić sprawdzoną zakuwarko-rozkuwarkę pasująca do łańcucha DID ZVMX 520? Na allegro jest tego sporo za 80zł i za 580 :)
Tą oryginalną DID kiedyś się bawiłem i działa dobrze, tylko mi to będzie potrzebne pewnie raz na rok, to może trochę droga. Potrzebuję coś co się nadaje do zakucia na motocyklu. Ale jak to ma sie rozwalić po 2-3 razach to wolę zapłacić za DIDa.
U mnie taka [ img ] W mojej ocenie to zależy czy traktujesz to jako sprzęt warsztatowy czy jako mobilny element wyposażenia. Warsztatowo wygodniejsze są te z uchwytem ale ciężkie i mało poręczne do zabrania ze sobą.
Bo ona zdaje się najpierw dociska ci blachę w zapince, i jednocześnie potrafi rozgnieść trzpień. Ja mam coś a'la ta pierwsza najtańsza od chyba 6 lat i jest ok. Kilka dni temu ładnie zakuła nowy łańcuch. Zasadnicza "wada", to te najtańsze zakuwarki nie są w stanie rozkuć łańcucha, potrzebny jest do tego diaks :wink: .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość